Follow Acrtools

Εκπτωτικό Κουπόνι Εγγραφής

Eγγραφείτε εδώ και κερδίστε κουπόνι έκπτωσης -10% για αγορές πάνω απο 250€
μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

*εξαιρούνται οι ειδικές προσφορές του site και τα προϊόντα χαλκού.Η έκπτωση αυτή δεν προστίθεται σε οποιαδήποτε άλλη έκπτωση ή προσφορά.
*Ισχύς κουπονιού: 30 ημέρες απο την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.
Menu
Your Cart

Σε χαρτί

Σε χαρτί

Πάντα σε επαφή - Λύσεις ρύθμισης , παρακολούθησης , καταγραφής & ελέγχου ψύξης. Η AKO είναι ο τεχνολογικός εταίρος των πελaτών της  για τη διατήρηση  της  εφοδιαστικής ψυχρής αλυσίδας σε τέλεια κατάσταση.

Η AKO είναι μια ομάδα επαγγελματιών που είναι αφοσιωμένοι στο να εξασφαλίσουν το πιο κρίσιμο κομμάτι της επιχείρησής σας. Η εταιρεία δεσμεύεται να δημιουργήσει και να διατηρήσει μακροχρόνιες σχέσεις με συνεργάτες και πελάτες σε όλο τον κόσμο σχεδιάζοντας, κατασκευάζοντας και αναπτύσσοντας προϊόντα, εφαρμογές και λύσεις για τους πελάτες της. Η εταιρεία βασίζει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες στην εμπιστοσύνη και την εγγύηση μηδενισμού ρίσκου.

Η AKO ξεκίνησε την πορεία της  πριν από 4 δεκαετίες, το 1978, όταν πέντε άτομα με έντονο επιχειρηματικό πνεύμα αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια επιχείρηση επικεντρωμένη στις ανάγκες του τομέα ελέγχου και ρύθμισης θερμοκρασίας.  Από τότε, δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται για να καταφέρει να γίνει η εταιρεία που είναι σήμερα.

Η AKO σήμερα λειτουργεί στις επιχειρηματικές μονάδες:

AKOSYS - Λύσεις ρύθμισης και ελέγχου ψύξης. Η AKO είναι ο τεχνολογικός εταίρος των πελaτών της  για τη διατήρηση  της  ψυχρής  αλυσίδας.

MES - Λύσεις Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας. Με πιστοποίηση τόσο για τις αγορές IEC / EN όσο και για τις UL.

Η δύναμη της AKO υποστηρίζεται από τέσσερις πυλώνες: τους ανθρώπους, τη διεθνοποίηση, την εταιρική σχέση και την καινοτομία.

Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι ο πραγματικός κινητήρας της εταιρείας. Η ομάδα της  AKO αποτελείται από επαγγελματίες  με διαφορετικά υπόβαθρα, εθνικότητες και κλάδους. Παρέχουν τις απαραίτητες γνώσεις και στάση για να αποδόσουν  εξατομικευμένες  λύσεις για την κάλυψη των αναγκών των πελατών . Επίσης η εταιρεία έχει αναπτύξει προγράμματα πρακτικής άσκησης με πανεπιστήμια για να υποστηρίξει τη νέα γενιά επαγγελματιών στον τομέα της μηχανικής.

Μάρκα: KIOUR Κωδ. είδους: 23.02.265
DL4S – ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ 4 ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ ΜΕ 4 αισθητήρια τύπου NTC ΚΑΙ ΘΕΡΜΙΚΟ ΕΚΤΥΠΩΤΗ KIOURΣυμβατό σύμφωνα με το πρότυπο EN 12830 / Class: A, B, C, D / Accuracy class:1Καταγραφή θερμοκρασίας από 4 αισθητήρια τύπου NTC 10K 1% 25oC μήκους 2mΠρογραμματιζόμενα αλαρμ υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας για κάθε α..
Μάρκα: Supco (Usa) - 1 stop shop Κωδ. είδους: 23.02.189
Αισθητήρας θερμοκρασίας VLTPROBE γιά VLT4 new , 10m μήκος , SUPCO ... Ανταλλακτικός αισθητήρας θερμοκρασίας για καταγραφικό VLT4 της Supco ...    ..
Μάρκα: Supco (Usa) - 1 stop shop Κωδ. είδους: 23.02.092
  CR87Β-220- ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ Το CR87 έξι (6) ιντσών καταγραφικό αποτελεί πρότυπο στην υποβολή αναφορών λόγω της αξιοπιστίας και της αποτελεσματικότητας του . Επιλέξτε το σωστό μοντέλο για την εφαρμογή σας. Χαρακτηριστικά / Οφέλη μικρο-ελεγκτή μεγάλη οθόνη LED μπροστινό πάνελ ελέγχο..
Μάρκα: Supco (Usa) - 1 stop shop Κωδ. είδους: 23.02.095
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Καταγραφή γεγονότος Βρίσκει εφαρμογή σε πολλαπλές εφαρμογές με μεγάλο εύρος αναγκών όπως έλεγχο ωραριακών μεταβολών, test χρησιμότητας αλλά και απόδειξη λειτουργίας εφαρμογών. Παρέχεται πλήρης με αισθητήρες για τάση, ήχο και φως. Απεικονίζει το μήκος του γεγονότος, χ..
Μάρκα: Supco (Usa) - 1 stop shop Κωδ. είδους: 23.02.090
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Καταγραφικά εκτύπωσης «σε στρογγυλό χαρτί τύπου δίσκου» αμερικανικής προελεύσεως Οικονομική σειρά «Custom» Tα καταγραφικά δίσκου της σειράς Custom είναι εξοπλισμένα με έναν εσωτερικό αισθητήρα και μπορούν να τοποθετηθούν με ασφάλεια μέσα στον χώρο που θα επιτηρούν. ..
Μάρκα: AKO electronics (Spain) Κωδ. είδους: 23.02.241
ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ CAMCtrl, ΕΥΡΟΥΣ Από -50°C με +100°C με ή χωρίς εκτυπωτή επίτοιχης ή χωνευτής τοποθέτησης   Επίτοιχος, 6 ρελέ, 1 σημείο καταγραφής, επίτοιχο ή χωνευτό, 14*214mm. Θερμοστάτης με ενσωματωμένο καταγραφικό. Οθόνη γραφικών για απεικόνηση πληροφοριών. Ενεργή βοήθεια στην οθόνη κατ..
Μάρκα: Supco (Usa) - 1 stop shop Κωδ. είδους: 23.02.177
ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ 4 ΚΑΝΑΛΙΩΝ , ΘΕΡΜOΚΡΑΣΙΑΣ , VLT4230, ταινίαςΧαρακτηριστικά & ΠλεονεκτήματαΈως 4 κανάλια εισόδου θερμοκρασίας, υγρασίας και διακόπτες.Παρακολούθηση, καταγραφή, συναγερμοί και εκτύπωση σε πραγματικό χρόνοΚαταγραφή υγρασίας: 0 έως 95% RH, χωρίς συμπύκνωσηΔεδομένα και ρυθμίσεις διατηρού..
Μάρκα: Supco (Usa) - 1 stop shop Κωδ. είδους: 23.02.175
Το διάφανο τζάμι επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν αυτό το ιστορικό χωρίς όμως να μπορούν να επέμβουν. Διάρκεια καταγραφής 5 ημερών. Πολύ εύχρηστο σε εφαρμογές όπως: Φορτηγά αυτοκίνητα, εμπορευμάτων σε τελωνεία, αποθηκών κλπ. Πανεύκολη χρήση, αρίθμιση χάρτινου δίσκου για αποφυγή δυσάρεστων κα..
Μάρκα: AKO electronics (Spain) Κωδ. είδους: 23.02.233
ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ, ΥΓΡΑΣΙΑΣ, ΠΙΕΣΗΣ 4-20 mA με 10 κανάλια και εκτυπωτή επίτοιχης ή χωνευτής τοποθέτησης   Εύρους θερμοκρασίας από -100C με +1000C και 4-20mA από -999 μέχρι +999, επίτοιχο ή χωνευτό, 5 ή 10 σημεία καταγραφής, 214*214mm. Καταγραφικό με ενσωματωμένο εκτυπωτή και είσ..
Μάρκα: AKO electronics (Spain) Κωδ. είδους: 23.02.230
ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ, ΥΓΡΑΣΙΑΣ, ΠΙΕΣΗΣ 4-20 mA με 5 κανάλια και εκτυπωτή επίτοιχης ή χωνευτής τοποθέτησης   Εύρους θερμοκρασίας από -100C με +1000C και 4-20mA από -999 μέχρι +999, επίτοιχο ή χωνευτό, 5 ή 10 σημεία καταγραφής, 214*214mm. Καταγραφικό με ενσωματωμένο εκτυπωτ..
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)