Follow Acrtools

Εκπτωτικό Κουπόνι Εγγραφής

Eγγραφείτε εδώ και κερδίστε κουπόνι έκπτωσης -10% για αγορές πάνω απο 250€
μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

*εξαιρούνται οι ειδικές προσφορές του site και τα προϊόντα χαλκού.Η έκπτωση αυτή δεν προστίθεται σε οποιαδήποτε άλλη έκπτωση ή προσφορά.
*Ισχύς κουπονιού: 30 ημέρες απο την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.
Menu
Your Cart

Advanced chemicals (UK)Χημικες λυσεις απο τον κορυφαιο κατασκευαστη της Ευρωπης !!!

 

 

Η Advanced Engineering είναι ο αναγνωρισμένος ηγέτης της αγοράς στην κατασκευή και την προμήθεια καθαριστικών για στοιχεία και εξοπλισμού εξυπηρέτησης , στο τομέα του κλιματισμού και της βιομηχανικής ψύξης . 
Ιδρύθηκε το 1982 και έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική φήμη ως ο ένας κορυφαίος κατασκευαστής και διανομέας, παγκοσμίως, κορυφαίων προϊόντων για service στον τομέα της ψύξης & του κλιματισμού
καθώς και εξοπλισμού για AC & R  , φήμη που κατέκτησε λόγω της απαράμιλλης ποιότητας και  εξαιρετικής επιδόσης των προϊόντων της.

Αλλά την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και την υποστήριξη των πωλήσεων είναι μόνο μέρος της ιστορίας. Μεγάλο μέρος της επιτυχίας της αποδίδει στην ικανότητα τας να παρέχει ένα ασυνήθιστα υψηλό επίπεδο τεχνικής υποστήριξης για μηχανικούς στον τομέα ακολουθώντας πάντα τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Προϊόντα της εταιρείας advanced

 

 

 Χημικες λυσεις απο τον κορυφαιο κατασκευαστη της Ευρωπης !!!

 

 

Η Advanced Engineering είναι ο αναγνωρισμένος ηγέτης της αγοράς στην κατασκευή και την προμήθεια καθαριστικών για στοιχεία και εξοπλισμού εξυπηρέτησης , στο τομέα του κλιματισμού και της βιομηχανικής ψύξης . 
Ιδρύθηκε το 1982 και έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική φήμη ως ο ένας κορυφαίος κατασκευαστής και διανομέας, παγκοσμίως, κορυφαίων προϊόντων για service στον τομέα της ψύξης & του κλιματισμού
καθώς και εξοπλισμού για AC & R  , φήμη που κατέκτησε λόγω της απαράμιλλης ποιότητας και  εξαιρετικής επιδόσης των προϊόντων της.

Αλλά την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και την υποστήριξη των πωλήσεων είναι μόνο μέρος της ιστορίας. Μεγάλο μέρος της επιτυχίας της αποδίδει στην ικανότητα τας να παρέχει ένα ασυνήθιστα υψηλό επίπεδο τεχνικής υποστήριξης για μηχανικούς στον τομέα ακολουθώντας πάντα τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Προϊόντα της εταιρείας advanced

  • καθαριστικά στοιχείων
  • ανιχνευτές διαρροών
  • εξουδετέρωση οξέων
  • συγκολλήσεις
  • λάδια & λιπαντικά
  • ειδικά εργαλεία

 

 

 

Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 10.26.060
HookTite Ceiling AC Προστατευτικό κάλυμμα καθαρισμού A/C κασετών οροφής διαστάσεων εως 1000mm x 1000mm …Το HookTite® Cleaning Covers έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιηθεί ως βοήθημα για τον καθαρισμό εξατμιστών οροφής. Θα συμβάλει στη μείωση του πιτσιλίσματος του καθαριστικού προϊόντος στην επίπλωση..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.04.115
HydroFoam 2.0  5L, ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ & ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ "ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ" για ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΕΣ A/C & R Αdvanced HydroFoam 2.0  5L,ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ & ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ "ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ" για ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΕΣ A/C & R, (αφρίζων, μη τοξικό,βιοδιασπώμενο),concetrated 1:7 , καθαρίζει με ασφάλεια και τις πιο επίμ..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.04.010
Με την ειδική σύστασή του απομακρύνει τις μυρωδιές και φρεσκάρει την ατμόσφαιρα σε δευτερόλεπτα ... Βολικό,διεισδυτικό σπρέι ...  έτοιμο για χρήση ,μειώνει την κατανάλωση υλικού Συμμορφώνεται με όλα τα Βρετανικά & τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα ... Το EasyCare™ plus είναι ένα καθαριστικό εξατμιστή..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.04.005
Ειδικά σχεδιασμένο για ψυκτικές διαρροές... Παράγει μεγάλης διάρκειας Φυσαλίδες και στεγνώνει αργά Κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες... To EasyFind ™ είναι ένας ανιχνευτής διαρροών φυσαλίδας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον εντοπισμό διαρροών ψυκτικού ρευστού. Οι τυπικοί ανιχνευτές διαρροών ..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.04.003
Κατάλληλο για τα περισσότερα κλιματιστικά Αφαιρεί με ασφάλεια δαχτυλιές κ.α. απο πλαστικές και μεταλλικές επιφάνειες Αφαιρεί εύκολα επίμονη νικοτίνη, γράσσο & γενική βρωμιά Δεν έχει σημασία πόσο καθαρό το στοιχείο στον εξατμιστή είναι, ένα σημάδι μαρκαδόρου ή βρώμικα περιβλήματα κλιματιστικ..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.04.001
Ιδανικό για την αφαίρεση επίμονης βρωμιάς & λεκέδων Ιδανικό για βαθιούς, πολλαπλών σειρών συμπυκνωτές Βολικό, διεισδυτικό σπρέι ... μειώνει την κατανάλωση υλικού Το EasyFoam® είναι ένα βαρέως τύπου, έτοιμο προς χρήση καθαριστικό για χρήση σε στοιχεία συμπυκνωτών κλιματιστικού. Η αφρώδης σύ..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.04.006
Διαλύει το γράσο αμέσως μόλις έρθει σε επαφή Στεγνώνει γρήγορα Δεν είναι εύφλεκτο και αγώγιμο Το γράσο που συσσωρεύεται στο στοιχείο του συμπυκνωτή στις κουζίνες θα παρεμποδίσει τη ροή του αέρα και θα μειώσει τη εναλλαγή θερμότητας. Το GreaseGobbler™ είναι ένα “χωρίς ξέβγαλμα” καθαριστικό στοι..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.04.004
Αποτελεσματική προστασία κατά της διάβρωσης του στοιχείου Ο δείκτης χρώματος βοηθά στο να διασφαλιστεί η πλήρης κάλυψη Στεγνώνει γρήγορα Το EasyCoat™ είναι ένα ακρυλικό επίστρωμα σε σπρέι, που ως σκοπό έχει να φρουρεί τα αερόψυκτα στοιχεία από τους διαβρωτικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.99.100
Φυσάς απο αναρρόφηση,άν κόκκινο έχει οξύ. H δημιουργία οξέος σε ψυκτικά και κλιματιστικά συστήματα μπορεί να μειώσει δραματικά την ζωή του συμπιεστού και του ψυκτικού μέσου. Τα νέου τύπου συνθετικά ψυκτέλαια, που χρησιμοποιούνται με τα νέου τύπου ψυκτικά υγρά, όταν εκτεθούν σε περιβάλλον υγρασίας μ..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.04.112
Vertex PH7 5L,ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ  για ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΕΣ & ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΣ A/C, 2πλης χρήσης Αdvanced Vertex PH7 5L,ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ "ΕΞΥΠΝΟ" για ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΕΣ & ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΣ A/C, 2πλης χρήσης (όξινο & αλκαλικό ταυτόχρονα καθώς προσαρμόζει απο μόνο του το ph του αναλόγως του ρύπου τον οποίο ακουμπά !!!),(no..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.99.105
Βελτιωμένη σύσταση – τώρα δύο φορές πιό συμπυκνωμένο Δεν αφήνει κανένα υπόλειμμα ή επιμόλυνση... Απίστευτο στη εξουδετέρωση των οξέων Λειτουργεί με όλα τα ψυκτικά, λάδια και φίλτρα Το QwikShot Acid Flush αναπτύχθηκε για την επίλυση του προβλήματος των οξέων σε συστήματα κλιματισμού και ψύξης χ..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.03.275
Αρωματικό Spray απόσμησης, ΕasyFresh, 400ml,Αdvanced EasyFresh σε Spray για ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ & ΑΠΟΣΜΗΣΗ pro line,400ml , έτοιμο πρός χρήση ,ειδική φόρμουλα για κλιματιστικά,εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές & αφήνει μια καταπληκτική μυρωδιά φρεσκάδας που διαρκεί …        ..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.06.050
Επαγγελματικά μαντηλάκια EASYWIPES pro καθαρισμού χεριών, επιφανειών & εργαλείων 50τμχ, ADVANCED... Υγρά μαντηλάκια χεριών & επιφανειών επαγγελματικής ποιότητας. Τα EasyWipes pro είναι επαγγελματικά μαντηλάκια καθαρισμού χεριών (αλλά και επιφανειών & εργαλείων) που είναι κατασκευασμ..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 10.13.033
    Το PYROCOOL είναι μια θερμοαπορροφητική πάστα με επιβραδυντικό κατά της φλόγας, ειδικά σχεδιασμένο για να μειώνει την θερμότητα που δημιουργείται κατά την ηλεκτρο-συγκόλληση, οξυγονοκόλληση. Το PYROCOOL είναι ιδανικό για προστασία ενάντια στο ζεμάτισμα υλικών,το λασκάρισμα αρθρώσεων-συ..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 10.13.035
  Το PYROCOOL είναι μια θερμοαπορροφητική πάστα με επιβραδυντικό κατά της φλόγας, ειδικά σχεδιασμένο για να μειώνει την θερμότητα που δημιουργείται κατά την ηλεκτρο-συγκόλληση, οξυγονοκόλληση. Το PYROCOOL είναι ιδανικό για προστασία ενάντια στο ζεμάτισμα υλικών,το λασκάρισμα αρθρώσεων-συνδέσμων &..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.04.028
Καθαριστικό και απολυμαντικό ψυκτικών πλαισίων, allsafe RTU, 1lt, NSF approved, Αdvanced    ..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 10.26.053
Προστατευτικό κάλυμμα συντήρησης κλιματιστικών τοίχου,TieTite 2,split έως 1100mm,Advanced engineering... Ιδανικό για χρήση σε κλιματιστικά στοιχεία τύπου split τοίχου.Προστατεύει τοίχους,έπιπλα,χαλιά,πατώματα κ.α. αλλά και τα πάντα γύρω από το κλιματιστικό...προσδίδοντας μια επαγγελματική πινελιά..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 10.26.052
Προστατευτικό κάλυμμα συντήρησης κλιματιστικών τοίχου,TieTite1,split έως 930mm,Advanced engineering... Ιδανικό για χρήση σε κλιματιστικά στοιχεία τύπου split τοίχου.Προστατεύει τοίχους,έπιπλα,χαλιά,πατώματα κ.α. αλλά και τα πάντα γύρω από το κλιματιστικό...προσδίδοντας μια επαγγελματική πινελιά σ..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 10.13.034
Σπρέι θερμοαπορροφητικής πάστας PYROCOOL 500mlΤο PYROCOOL είναι μια θερμοαπορροφητική πάστα με επιβραδυντικό κατά της φλόγας, ειδικά σχεδιασμένο για να μειώνει την θερμότητα που δημιουργείται κατά την ηλεκτρο-συγκόλληση, οξυγονοκόλληση. Το PYROCOOL είναι ιδανικό για προστασία ενάντια στο ζεμάτισμα υ..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.07.006
Ταμπλέτα αρωμα SmellyJelly Apple Αdvanced eng... Το SmellyJelly® έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει ένα ευχάριστο άρωμα σε fan coil και μονάδες κασέτας. Εύκολο να εφαρμοστεί, το SmellyJelly® απλά τοποθετείται στο εσωτερικό της μονάδας, όσο πιο κοντά στο σημείο εξόδου αέρα ειναι δυνατον. Μόλι..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.07.003
Ταμπλέτα αρωμα SmellyJelly Floral Αdvanced eng... Το SmellyJelly® έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει ένα ευχάριστο άρωμα σε fan coil και μονάδες κασέτας. Εύκολο να εφαρμοστεί, το SmellyJelly® απλά τοποθετείται στο εσωτερικό της μονάδας, όσο πιο κοντά στο σημείο εξόδου αέρα ειναι δυνατον. Μόλις το..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.07.012
Ταμπλέτα άρωμα Smellyjelly mini Apple Αdvance, ADVANCED Το SmellyJelly® έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει ένα ευχάριστο άρωμα σε fan coil και μονάδες κασέτας. Εύκολο να εφαρμοστεί, το SmellyJelly® απλά τοποθετείται στο εσωτερικό της μονάδας, όσο πιο κοντά στο σημείο εξόδου αέρα ειναι δυνατο..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.07.011
Ταμπλέτα άρωμα Smellyjelly mini Orange Αdvance, ADVANCED Το SmellyJelly® έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει ένα ευχάριστο άρωμα σε fan coil και μονάδες κασέτας. Εύκολο να εφαρμοστεί, το SmellyJelly® απλά τοποθετείται στο εσωτερικό της μονάδας, όσο πιο κοντά στο σημείο εξόδου αέρα ειναι δυνατον. Μ..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.07.010
Το SmellyJelly® έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει ένα ευχάριστο άρωμα σε fan coil και μονάδες κασέτας. Εύκολο να εφαρμοστεί, το SmellyJelly® απλά τοποθετείται στο εσωτερικό της μονάδας, όσο πιο κοντά στο σημείο εξόδου αέρα ειναι δυνατον. Μόλις τοποθετηθεί στη θέση του και λειτουργήσει η μονάδα, το ..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.07.004
Ταμπλέτα αρωμα SmellyJelly Μorning Αdvanced eng... Το SmellyJelly® έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει ένα ευχάριστο άρωμα σε fan coil και μονάδες κασέτας. Εύκολο να εφαρμοστεί, το SmellyJelly® απλά τοποθετείται στο εσωτερικό της μονάδας, όσο πιο κοντά στο σημείο εξόδου αέρα ειναι δυνατον. Μόλις ..
Εμφάνιση 1 έως 25 από 51 (3 Σελ.)