Follow Acrtools

Εκπτωτικό Κουπόνι Εγγραφής

Eγγραφείτε εδώ και κερδίστε κουπόνι έκπτωσης -10% για αγορές πάνω απο 250€
μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

*εξαιρούνται οι ειδικές προσφορές του site και τα προϊόντα χαλκού.Η έκπτωση αυτή δεν προστίθεται σε οποιαδήποτε άλλη έκπτωση ή προσφορά.
*Ισχύς κουπονιού: 30 ημέρες απο την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.
Menu
Your Cart

DIVERSITECH (Usa)

Η DiversiTech ® Corporation είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής & διανομέας εξαρτημάτων της Βορείου Αμερικής για τον κλάδο της Ψύξης και του κλιματισμού !

Μάρκα: DIVERSITECH (Usa) Κωδ. είδους: 50.22.450
Addaptor με βάνα -1/4"sae "CANTAPER HOSE" για ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΟ CLIPLIGHT/DIVERSITECH usa Addaptor με βάνα διάτρυσης και σπείρωμα σύνδεσης 1/4" sae "CANTAPER HOSE" για συνεργασία με τα δοχεία ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΩΝ της CLIPLIGHT - DIVERSITECH usa .....
Μάρκα: DIVERSITECH (Usa) Κωδ. είδους: 50.20.297
INSTA-CHARGE RC-1 (Liquid low side charger) DIVERSITECH Γρηγορότερη , ασφαλέστερη και πιό οικονομική μέθοδος για πλήρωση σε υγρά μορφή απο την αναρόφηση μιας κλιματιστικής ή ψυκτικής εγκατάστασης , χωρίς να επιβαρύνουμε τον συμπιεστή.  Η μοναδική κατασκευή του INSTA-CHARGE μειώνει την ροή τ..
Μάρκα: DIVERSITECH (Usa) Κωδ. είδους: 12.04.701
SPRAY ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΣΚΑΦΩΝ ΣΥΜΠΥΚΩΜΑΤΩΝ, ΡΑΝ-ΚΟΤΕ, 396gr, DIVERSITE ... Ιδανικό Spray για σκάφες συμπυκνωμάτων κλιματιστικών ... Μια εξαιρετικά ανθεκτική επίστρωση με καουτσούκ που χρησιμοποιείται για επισκευή , κλείσιμο τρυπών και επάλειψη στα σκαφάκια αποστράγγισης των κλιματιστικών και για τόσες ..
Μάρκα: DIVERSITECH (Usa) Κωδ. είδους: 12.04.700
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ  ΚΟΛΛΑ ΣΕ SPRAY ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ, SURE-STICK, 340gr - DIVERSITEC Στεγανωτικό ψεκαστικό βαρέως τύπου Sure Stick Ευρεία κόλλα ψεκασμού ιστού, ιδανική τόσο για προσωρινή όσο και για μόνιμη συγκόλληση. Αδιάβροχο, διαφανές και χωρίς χρώση. Χρησιμοποιείται για τις πιο δύσκολ..
Μάρκα: DIVERSITECH (Usa) Κωδ. είδους: 50.07.120
ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΖΩΤΟΥ DP-1,DIVERSITECH...Το εργαλειο διαχείρισης ΑΖΩΤΟΥ είναι σχεδιασμένο ειδικά για χρήση με άζωτο σε HVAC συστήματα για χρήση στον καθαρισμό & κατα την συγκόλληση.Με μια απλή περιστροφή του διακόπτη περνάτε απο την διαδικασία καθαρισμού των σωληνώσεων ( purge ) σε μια πολ..
Μάρκα: DIVERSITECH (Usa) Κωδ. είδους: 10.13.015
Κόλλα ΣΠEIPΩΜΑΤΩΝ PRO-TITE,CLL-1,1 1/3oz,DIVERSITECH (eq. LEAK LOCK) Στεγανοποιητικό σπειρώματος με βάση τη ρητίνη που προσκολλάται στις εσωτερικές επιφάνειες, γεμίζει κενά ενώ σχηματίζει μια εύκαμπτη στεγανή στεγανοποίηση. Ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε μέταλλα και πλαστικά που υπόκεινται σε ακ..
Μάρκα: DIVERSITECH (Usa) Κωδ. είδους: 10.13.016
Κόλλα ΣΠEIPΩΜΑΤΩΝ PRO-TITE,CLL-4,4oz,DIVERSITECH Usa (eq. LEAK LOCK) Στεγανοποιητικό σπειρώματος με βάση τη ρητίνη που προσκολλάται στις εσωτερικές επιφάνειες, γεμίζει κενά ενώ σχηματίζει μια εύκαμπτη στεγανή στεγανοποίηση. Ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε μέταλλα και πλαστικά που υπόκεινται σε α..
13,26€
Χωρίς ΦΠΑ:10,69€
Μάρκα: DIVERSITECH (Usa) Κωδ. είδους: 50.09.009
ΚΤΕΝΙ ΚΟΝΤΕΣΕΡ βαρεως τυπου T-300 DIVERSITECH usa...Κτένι με μεγάλη εργονομική λαβή βαρέως τύπου, ειδικά για ίσιωμα φύλλων αλουμινίου σε όλα τα μεγέθη πτερυγίων σε συμπυκνωτές & εξατμιστές.Καλλωπίζουν την επιφάνεια των συμπυκνωτών επιτρέποντας ταυτόχρονα την απροβλημάτιστη ροή του αέρα ανάμεσα σ..
Μάρκα: DIVERSITECH (Usa) Κωδ. είδους: 22.01.096
ΜΠΑΛΩΜΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΟΠΩΝ FLEXI-PATCH FP-36, DIVERSITECH usa ...Το Flexi-Patch™ είναι ένα εύχρηστο εύκαμπτο "μόνιμο μπάλωμα" επισκευής ιδανικό για την επισκευή σχεδόν οποιασδήποτε επιφάνειας. Πολυμερίζεται γρήγορα χρησιμοποιώντας μόνο υπεριώδη ακτινοβολία από το φως του ήλιου ή φακό UV για μακροχρόνια,..
Μάρκα: DIVERSITECH (Usa) Κωδ. είδους: 36.01.010
ΟΡΕΙΧΑΛΚΙΝΑ ΡΑΚΟΡ US4-4 ΔΙΠΛΑ 1/4#1/4 FLARE ΘΥΛΗΚΟ, DIVERSITECHΠωλείται ανα τεμάχιο..
Μάρκα: DIVERSITECH (Usa) Κωδ. είδους: 36.02.047
Ορειχάλκινος σύνδεσμος με βαλβιδάκι 1/4"FL # 1/8ΝΡΤ VAU-24, DIVERSITECH usa Μπρούντζινο εξάρτημα αρσενικό 1/4" flare με depr. (βαλβιδάκι) & 1 αρσενικό 1/8" NPT της DIVERSITECH usa. Πωλείται με το τεμάχιο...
Μάρκα: DIVERSITECH (Usa) Κωδ. είδους: 22.02.030
ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ - ΣΤΟΚΟΣ ΜΟΝΩΤΙΚΟΣ, 6-202-1,450gr, DIVERSITECH ΣΤΟΚΟΣ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΡΥΠΩΝ ΣΕ BLOCK... Δεν σκληραίνει ποτέ και είναι η πλέον κατάλληλη λύση για κλείσιμο ανοιγμάτων γύρω ή και μέσα σε αγωγούς ψύξης. Πιστοποιημένο κατα UL και απο την αμερικάνικη εταιρεία πιστοποίησης τροφίμων FDA..
Μάρκα: DIVERSITECH (Usa) Κωδ. είδους: 22.01.050
ΤΑΙΝΙΑ PRESTITE DIVERSITECH usa...Κολλάει εύκολα και σταθερά σε όλα τα μέταλλα. Χρήση σε ζεστούς ή κρύους σωλήνες για σταμάτημα από υγροποίηση και στάξιμο. ..
Μάρκα: DIVERSITECH (Usa) Κωδ. είδους: 50.22.405
ΦΩΣΦΟΡΟΥΧΟ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΟ UV,900008 (240ml) 8oz, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΑ ΨΥΚΤΙΚΑ ΥΓΡΑ & ΨΥΚΤΕΛΑΙΑ για χρήση σε auto A/C & HVAC, DIVERSITECH usaΓενικής χρήσης συμπυκνωμένο προιόν αμερικανικής προέλευσης για ΟΛΑ τα πολυεστερικά (POE) ΨΥΚΤΙΚΑ ΥΓΡΑ & ΨΥΚΤΕΛΑΙΑ και για χρήση σε αυτόματες συσκευές..
Μάρκα: DIVERSITECH (Usa) Κωδ. είδους: 12.02.002
ΧΗΜΙΚΟ PRO-UNIVERSAL (σε κόκκους)480gr, DIVERSITECH Τα βρώμικα πηνία μπορούν να κάνουν το σύστημα κλιματισμού 50% λιγότερο αποδοτικό και το παρόν προϊόν αποτελεί το πρώτο καθαριστικό πηνίου σε υγρή μορφή που καθαρίζει χωρίς ζημιές. Με την άφιξη του καθαριστικού πηνίου Pro-Universal της Diversitech ..
Εμφάνιση 1 έως 16 από 16 (1 Σελ.)