Follow Acrtools

Εκπτωτικό Κουπόνι Εγγραφής

Eγγραφείτε εδώ και κερδίστε κουπόνι έκπτωσης -10% για αγορές πάνω απο 250€
μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

*εξαιρούνται οι ειδικές προσφορές του site και τα προϊόντα χαλκού.Η έκπτωση αυτή δεν προστίθεται σε οποιαδήποτε άλλη έκπτωση ή προσφορά.
*Ισχύς κουπονιού: 30 ημέρες απο την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.
Menu
Your Cart

Καθαρισμός εσωτερικών κυκλωμάτων FREON

Καθαρισμός εσωτερικών κυκλωμάτων σε συστήματα ψύξης και κλιματισμού


Τώρα που απαγορεύεται η χρήση του πρωτογενούς R-22 σε εγκαταστάσεις ψυκτικών & κλιματιστικών μονάδων η χρήση της μονάδας FRI3OIL είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία για ανάκτηση & μετασκευή από R-22 σε οικολογικό ψυκτικό υγρό, χωρίς δυσάρεστα προβλήματα με εγγυημένο αποτέλεσμα & απόδοση.


Yπάρχει πλέον λύση σε ό,τι αφορά στον καθαρισμό εσωτερικών κυκλωμάτων σε συστήματα ψύξης και κλιματισμού.


Οι ψυκτικοί τρέμουν τις βλάβες που προέρχονται από κάψιμο ή επιβάρυνση των

συμπιεστών.


Όταν ένας συμπιεστής «πεθάνει» ολόκληρο το σύστημα μπορεί να «πέσει» για πολύ καιρό. Τώρα όμως αφίχθη στην Ελλάδα μια καινούρια συσκευή που χρησιμοποιείται ευρέως στην ευρωπαϊκή ήπειρο και η οποία υπόσχεται μια γρήγορη και απλή λύση για βαθύ καθαρισμό του συστήματος.


Οι τεχνικοί στο χώρο της ψύξης και του κλιματισμού που βρίσκονται στην κεντρική Ευρώπη, είχαν για καιρό πλεονέκτημα έναντι των αντιστοίχων τους στην Ελλάδα – και δεν αναφερόμαστε στον καιρό. Όταν μια βλάβη λαμβάνει χώρα εκεί ή ένα παλιό κακοσυντηρημένο σύστημα σταματήσει να λειτουργεί, τότε οι τεχνικοί εκεί δεν καταφεύγουν στο να ξύνουν αμήχανα το κεφάλι τους και να βγάζουν στεναγμούς απορίας, κάτι το οποίο συμβαίνει εδώ (ΗΒ).Με μια λάμψη στα μάτια τους, σηκώνουν τα μανίκια τους, κατευθύνονται προς το φορτηγάκι και επιστρατεύουν ένα μηχάνημα

το οποίο σε λίγο χρόνο έχει καταφέρει κάτι αδιανόητο για τους τεχνικούς στην ευρωπαϊκή ήπειρο.


Η μονάδα Fri3Oil (φρι όιλ) παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση καθαρισμού για βαριά «μολυσμένες» εγκαταστάσεις ψύξης και κλιματισμού.


Επιτρέπει στους τεχνικούς τον γρήγορο καθαρισμό των προβληματικών συστημάτων επιτόπου και αποκαθιστά την απόδοση του συστήματος.


Το σύστημα έχει τρεις βασικές λειτουργίες. Ανακτά και ανακυκλώνει το ψυκτικό υγρό και εξάγει λάδι και καθιζήσεις που βρίσκονται εντός του συστήματος όπως υγρασία, οξέα και καμένα λίπη. Συστήνεται ανεπιφύλακτα για αποκατάσταση απόδοσης εγκατάστασης πχ: μετά από κάψιμο συμπιεστή αλλά και επίσης κατά τη μετατροπή συστημάτων chiller, όπου η αλλαγή ψυκτικού ή / και λιπαντικού είναι απαραίτητη (Retrofit).


Έξυπνα, χρησιμοποιεί το ίδιο ψυκτικό μέσο της εγκατάστασης για να καθαρίσει και να ξεβουλώσει το σύστημα χωρίς πλέον ανάγκη για ξεχωριστό μέσο καθαρισμού όπως πχ. το R141b ή άζωτο.


Το σύστημα χρησιμοποιεί τεχνολογία διαχωρισμού υψηλών προδιαγραφών για καθαρισμό και απομάκρυνση μολυσματικών υλικών και άλλων σωματιδίων, βασισμένη σε μηχανική εξατομικευμένης εξάτμισης και εκμετάλλευσης των ιδιοτήτων ανάμιξης του ψυκτικού μέσου και του λαδιού. Η λειτουργία ανακύκλωσης του ψυκτικού αποτρέπει την ανάγκη για αποτέφρωση ή εξουδετέρωση του ψυκτικού.


Η ικανότητα του μηχανήματος να απομακρύνει οξέα και υγρασία καθώς και άλλα σώματα δύναται να καλυτερεύσει ριζικά την απόδοση σε ενέργεια της τέως εκτεθειμένης εγκατάστασης.


Το πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα καθαρισμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα  τα φθοριούχα ψυκτικά συμπεριλαμβανομένων των CFCs, HCFCs και HFCs. Εφευρέτης είναι ο Fernando Gutierez Antolin, ένας Ισπανός πρωτοποριακός τεχνικός στον χώρο της ψύξης με εμπειρία 40 χρόνων του οποίου η εταιρεία (CSF) διαθέτει σημαντικό υπόβαθρο σε προσεγγίσεις υψηλής τεχνολογίας για συντήρηση, καθαρισμό και αναβάθμιση συστημάτων.


Σήμερα το σύστημα καθαρισμού Fri3Oil χρησιμοποιείται σε περισσότερες από 15 χώρες και η φήμη του εξαπλώνεται διεθνώς. Ο Γιώργος Σολδάτος, Διευθύνων Σύμβουλος της «Σολδάτος» - αποκλειστικός αντιπρόσωπος του προϊόντος Fri3Oil στην χώρα μας δηλώνει: “Πρόκειται για ένα φανταστικό κομμάτι μηχανολογίας με πλήθος εφαρμογών. Χρησιμοποιήσαμε το εν λόγω σύστημα καθαρισμού επιτόπου σε μια εγκατάσταση στο Περιστέρι για ανάκτηση και καθαρισμό ενός έντονα μολυσμένου συστήματος, έπειτα από εκροή νερού στις σωληνώσεις του και αντίδρασης με τα λάδια 3 νέων κλιματιστικών μονάδων.  Το Fri3Oil έκανε φοβερή δουλειά και το σύστημα επανήλθε σε λειτουργία σε ελάχιστο χρόνο. Το Fri3Oil αποτελεί πλέον πολύτιμο μέρος του εξοπλισμού μας και του «οπλοστασίου» μας προς αντιμετώπιση προβλημάτων και βλαβών. Αναμφισβήτητα αποσβένει την αξία του πολλές φορές μέσα σε λίγους μόνο μήνες”. Τώρα πλέον ξέρουμε ότι εσωτερικά το σύστημά μας είναι καθαρό.Fri3Oil: Τι κάνει;

Επιτρέπει τον γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό συστημάτων επιτόπου, έπειτα

από κάψιμο συμπιεστή ακόμα και πριν την εκκίνηση νέων εγκαταστάσεων.


•    Επιμηκύνει την ζωή της εγκατάστασης απομακρύνοντας επιβλαβή σωματίδια.

•    Βελτιώνει τις επιδόσεις και την απόδοση λειτουργίας της ψυκτικής εγκατάστασης, (έως και 10%) μειώνοντας τα λειτουργικά έξοδα.

•    Αποτρέπει την δαπανηρή εξουδετέρωση του ψυκτικού μέσου με την διαδικασία της αποτέφρωσης.

•    Αντιπαρέρχεται την ανάγκη για χρήση καθαριστικού μέσου όπως το R141b και το άζωτο, χρησιμοποιώντας το ίδιο το ψυκτικό ρευστό (freon) ως καθαριστικό μέσο.

•    Μειώνει τον χρόνο που χρειάζεται για διορθωτικές κινήσεις / συντήρηση ώστε να επανέλθει το σύστημα σε πλήρη κατάσταση λειτουργίας.

•    Αποτρέπει την απελευθέρωση ψυκτικού ρευστού στην ατμόσφαιρα.

•    Ξεπληρώνει γρήγορα. Ανάλογα με την συχνότητα χρήσης του, μπορεί να γίνει απόσβεση ακόμα και σε τρεις μήνες!

Μάρκα: FRI3OIL - WAT! (Spain) Κωδ. είδους: 50.17.900
Καθαρισμός εσωτερικών κυκλωμάτων σε συστήματα ψύξης και κλιματισμού Τώρα που απαγορεύεται η χρήση του πρωτογενούς R-22 σε εγκαταστάσεις ψυκτικών & κλιματιστικών μονάδων η χρήση της μονάδας FRI3OIL είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία για ανάκτηση & μετασκευή από R-22 σε οικολογικό ψυκτικό υγρό, χω..
Μάρκα: MASTERCOOL Κωδ. είδους: 50.17.929
ΥΓΡΟΔΕΙΚΤΗΣ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΟΣ FREON 53375,MASTERCOOL usaΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝ ΤΟ ΨΥΚΤΙΚΟ ή ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΛΥΣΙΜΟ στις γραμμές του ψυκτικού ρευστού ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ !Η κατάσταση του ψυκτικού μέσου στο σύστημα σας είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τη σωστή λει..
Εμφάνιση 1 έως 2 από 2 (1 Σελ.)