Follow Acrtools

Εκπτωτικό Κουπόνι Εγγραφής

Eγγραφείτε εδώ και κερδίστε κουπόνι έκπτωσης -10% για αγορές πάνω απο 250€
μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

*εξαιρούνται οι ειδικές προσφορές του site και τα προϊόντα χαλκού.Η έκπτωση αυτή δεν προστίθεται σε οποιαδήποτε άλλη έκπτωση ή προσφορά.
*Ισχύς κουπονιού: 30 ημέρες απο την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.
Menu
Your Cart

Υλικά Εγκαταστάσεων

Υλικά Εγκαταστάσεων

 

Υλικά Εγκαταστάσεων · Χαλκοσωλήνες · Βασείς Κλιματιστικών · Αντλίες Συμπυκνωμάτων · Δοχεία Υγρών · Παγίδες Υγρών Αναρρόφησης · Ελαιοδιαχωριστές · Συστήματα Παραλληλισμού Συμπιεστών · Βάνες · Ανεπίστροφες Βάνες · Φίλτρα · Δείκτες 

 

Μάρκα: Other Κωδ. είδους: 10.20.051
 Αντιθορυβικό, αντικραδασμικό πέλμα ISOLFON PAD 10X10 σε σετ των τεσσάρων τεμαχίων για οικιακές συσκευές Το ISOLFON PAD παράγεται με ανάμιξη κόκκων ανακυκλωμένου βουλκανισμένου ελαστικού αυτοκινήτων με συγκολλητικό πολυμερούς πολυουρεθάνης, και θερμοσυμπίεση του μίγματος μέχρι την επίτευξη..
9,12€
Χωρίς ΦΠΑ:7,35€
Μάρκα: WIPCOOL Κωδ. είδους: 50.17.654
 Αντλία απόρριψης συμπυκνωμάτων kit mini P12C (διαιρούμενη), WIPCOOL Διαιρούμενη αντλία συμπυκνωμάτων "mini P12C" σχεδιασμένη γιά εγκατάσταση κυρίως σε οικιακά κλιματιστικά μηχανήματα, έχοντας την δυνατότητα να χωρά στις "πλάγιες γωνίες" απο πλαστικά κανάλια καλλωπισμού, καθιστώντας την πρακ..
Μάρκα: ACRTOOLS (PL products) Κωδ. είδους: 50.13.095
Πρέσσα για σωλήνα τριχοειδές απο θερμοπλαστικό 2x5.9mm,ACTROOLS... Πρέσσα σύσφιξης ποιότητος για μοντάρισμα του εύκαμπτου θερμοπλαστικού σωλήνα με μπρούντζινα ή μεταλλικά εξαρτήματα προκειμένου να δημιουργήσει σωλήνες επιθυμητού μήκους που ενώνουν πρεσοστάτες, αυτοματισμούς αλλά και μανόμετρα ή συσ..
Μάρκα: VECAMco (Italy) Κωδ. είδους: 10.21.127
ΣΥΣΤΟΛΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΗ ΣΕ ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΟ Φ16 ΜΑΛΑΚΟ σε Φ14,16,18,20 ΣΚΛΗΡΟ Συνιστάται η χρήση των σφιγκτήρων (δεν παρέχονται), για εξασφάλιση στεγανότητας.        ..
Μάρκα: VECAMco (Italy) Κωδ. είδους: 10.21.128
ΣΥΣΤΟΛΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΗ ΣΕ ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΟ Φ18mm ΜΑΛΑΚΟ σε Φ14,16,18,20mm ΣΚΛΗΡΟ Συνιστάται η χρήση των σφιγκτήρων (δεν παρέχονται), για εξασφάλιση στεγανότητας.  ..
Μάρκα: VECAMco (Italy) Κωδ. είδους: 10.21.129
ΣΥΣΤΟΛΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΗ ΣΕ ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΟ Φ20mm ΜΑΛΑΚΟ σε Φ14,16,18,20mm ΣΚΛΗΡΟ Συνιστάται η χρήση των σφιγκτήρων (δεν παρέχονται), για εξασφάλιση στεγανότητας.        ..
Μάρκα: VECAMco (Italy) Κωδ. είδους: 10.21.130
ΣΥΣΤΟΛΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΗ ΣΕ ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΟ Φ25mm ΜΑΛΑΚΟ σε Φ14,16,18,20mm ΣΚΛΗΡΟ Συνιστάται η χρήση των σφιγκτήρων (δεν παρέχονται), για εξασφάλιση στεγανότητας.    ..
Μάρκα: VECAMco (Italy) Κωδ. είδους: 10.21.131
ΣΥΣΤΟΛΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΗ ΣΕ ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΟ Φ32mm ΜΑΛΑΚΟ σε Φ14,16,18,20mm ΣΚΛΗΡΟ Συνιστάται η χρήση των σφιγκτήρων (δεν παρέχονται), για εξασφάλιση στεγανότητας.    ..
Μάρκα: ASPEN (England) Κωδ. είδους: 50.17.576
Σχεδιασμένη να απομακρύνει την ζέστη ! Τρομερά γρήγορη & εύκολη εγκατάσταση.η αντλία καυστήρων "Compact" είναι ιδανική να εγκαθίσταται κάτω απο οικιακούς λέβητες φυσικού αερίου και κλίβανους .Ένας λέβητας υψηλής απόδοσης ανακυκλώνει και απορροφά ζέστη απο τα καυσαέρια αφήνοντας μεγάλη ποσότητα ό..
Μάρκα: CASTEL ENGINEERING Κωδ. είδους: 10.25.040
Ενωτήρας Ποιοτικά αξεσουάρ κλιματιστικών για μεγαλύτερη ευκολία και ποιότητα της εγκατάστασης που προσφέρουν ταχύτητα, φινίρισμα, εξειδίκευση, διαφοροποίηση, μείωση του συνολικού κόστους (εξαιτίας της γρηγοράδας λόγω του ειδικού σχεδιασμού για επαγγελματίες) χωρίς αναγκαστικά να ανεβάζουν και τον π..
Μάρκα: CASTEL ENGINEERING Κωδ. είδους: 10.25.018
Fixation Clip Το να κρατάς τις χαλκοσωλήνες στη θέση τους, κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης είναι πραγματικά εξοικονόμηση χρόνου. Χάρη στη μοναδική ράγα στερέωσης στο κάτω μέρος του καναλιού των καναλιών, μπορείτε να πανεύκολα να δέσετε τις σωλήνες εντός των καναλιών. Τέλος, το μόνο που μένει να..
Μάρκα: ASPEN (England) Κωδ. είδους: 50.17.577
Αυτή η υψηλής απόδοσης αντλία συμπυκνωμάτων για λέβητες αερίου ,προσφέρει αξεπέραστη απόδοση και είναι ιδανική για οικιακές & επαγγελματικές εφαρμογές.Ένας λέβητας συμπύκνωσης είναι ένας υψηλής απόδοσης λέβητας που ανακυκλώνει και παίρνει θερμότητα από τα εξερχόμενα καυσαέρια αποβάλλοντας όξινο ..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 10.26.060
HookTite Ceiling AC Προστατευτικό κάλυμμα καθαρισμού A/C κασετών οροφής διαστάσεων εως 1000mm x 1000mm …Το HookTite® Cleaning Covers έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιηθεί ως βοήθημα για τον καθαρισμό εξατμιστών οροφής. Θα συμβάλει στη μείωση του πιτσιλίσματος του καθαριστικού προϊόντος στην επίπλωση..
Κωδ. είδους: IZ.IF.ON
iZifon - Hχοαπορροφητικές Πλάκες από Ίνες Πολυεστέρα  Οι ηχοαπορροφητικές πλάκες iZifon είναι ένα πρωτοποριακό οικολογικό προϊον, νέας γενιάς, αποτελούμενο κυρίως από θερμοσυγκολλητά στρώματα ινών πολυεστέρα. Είναι φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.  ..
Μάρκα: ASPEN (England) Κωδ. είδους: 50.17.578
Σχεδιασμένη να απομακρύνει την ζέστη ! Τρομερά γρήγορη & εύκολη εγκατάσταση.η αντλία καυστήρων "Kitchen all-in-one" είναι ιδανική να εγκαθίσταται κάτω απο οικιακούς λέβητες φυσικού αερίου και κλίβανους .Ένας λέβητας υψηλής απόδοσης ανακυκλώνει και απορροφά ζέστη απο τα καυσαέρια αφήνοντας μεγάλη..
Μάρκα: ACRTOOLS (PL products) Κωδ. είδους: 25.04.659
Smart switch WiFi HAM12 DinSwitch - τηλεχειριζόμενος μετρητής & έλεγχος φορτίου,ACRTOOLS...Πληρώνετε πολλά τον ενεργειακό σας πάροχο;Πολλοί δεν σκέφτονται για τον ενεργειακό τους προϋπολογισμό.Όμως, η σπατάλη ενέργειας, ειδικά σε χώρους υψηλής κατανάλωσης είναι πολλές φορές τέτοια που σχεδόν αγγ..
Μάρκα: DIVERSITECH (Usa) Κωδ. είδους: 12.04.701
SPRAY ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΣΚΑΦΩΝ ΣΥΜΠΥΚΩΜΑΤΩΝ, ΡΑΝ-ΚΟΤΕ, 396gr, DIVERSITE ... Ιδανικό Spray για σκάφες συμπυκνωμάτων κλιματιστικών ... Μια εξαιρετικά ανθεκτική επίστρωση με καουτσούκ που χρησιμοποιείται για επισκευή , κλείσιμο τρυπών και επάλειψη στα σκαφάκια αποστράγγισης των κλιματιστικών και για τόσες ..
Μάρκα: CASTEL ENGINEERING Κωδ. είδους: 10.25.047
Τελείωμα τοίχου Ποιοτικά αξεσουάρ κλιματιστικών για μεγαλύτερη ευκολία και ποιότητα της εγκατάστασης που προσφέρουν ταχύτητα, φινίρισμα, εξειδίκευση, διαφοροποίηση, μείωση του συνολικού κόστους (εξαιτίας της γρηγοράδας λόγω του ειδικού σχεδιασμού για επαγγελματίες) χωρίς αναγκαστικά να ανεβάζουν κα..
Μάρκα: ACRTOOLS (PL products) Κωδ. είδους: 16.01.100
YΠΟΣΤΗΡΙΞΗ "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ" ΒΑΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ 1,5mm (set)  ACRTOOLS ... Πόσες φορές άραγε δεν έρχεστε αντιμέτωποι με εγκατάσταση κλιματιστικού , σε δυσπρόσιτα μέρη ? - που πρέπει προκειμένου να ξεπεράσετε την δυσκολία και να τοποθετήσετε την εξωτερική μονάδα του, να εκτεθείτε σε ανυπολόγιστο κίνδυνο..
Μάρκα: ACRTOOLS (PL products) Κωδ. είδους: 16.01.101
YΠΟΣΤΗΡΙΞΗ "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ" ΒΑΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ hv,2mm (set)  ACRTOOLS ... Πόσες φορές άραγε δεν έρχεστε αντιμέτωποι με εγκατάσταση κλιματιστικού , σε δυσπρόσιτα μέρη ? - που πρέπει προκειμένου να ξεπεράσετε την δυσκολία και να τοποθετήσετε την εξωτερική μονάδα του, να εκτεθείτε σε ανυπολόγιστο κίνδυν..