Follow Acrtools

Εκπτωτικό Κουπόνι Εγγραφής

Eγγραφείτε εδώ και κερδίστε κουπόνι έκπτωσης -10% για αγορές πάνω απο 250€
μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

*εξαιρούνται οι ειδικές προσφορές του site και τα προϊόντα χαλκού.Η έκπτωση αυτή δεν προστίθεται σε οποιαδήποτε άλλη έκπτωση ή προσφορά.
*Ισχύς κουπονιού: 30 ημέρες απο την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.
Menu
Your Cart

Συσκευές Επαγγελματικής ΧρήσηςΓια πάνω από 20 χρόνια ο ιταλικός κολοσσός κατασκευής επαγγελματικών ψυγείων DESMON πρωτοστατεί στην αγορά της «μαζικής εστίασης » , θέτοντας ταυτόχρονα τα standards στον ανταγωνισμό. Με δύο εργοστάσια 25000m2 στην Ευρώπη αλλά και παρουσία σε Ινδία , Κίνα  και Αμερική για την εξυπηρέτηση των τοπικών αγορών , θεωρείται πρωτοπόρος παρέχοντας λύσεις σύμφωνα με τα πιο απαιτητικά πρότυπα και μέσα από πιστοποιημένες διαδικασίες ( ISO 9001 & ISO14001) ικανοποιεί ένα τεράστιο φάσμα αναγκών του επαγγελματικού εξοπλισμού… Πλέον η τεχνολογία του ψυγείου με την χρήση του εξειδικευμένου μονωτικού «cyclopentane» και του ψυκτικού μέσου R290 αγγίζει επίπεδα εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας της τάξης του 40% μέσο όρο σε συντηρήσεις & καταψύξεις έναντι του ανταγωνισμού , μεταφραζόμενο σε εξοικονόμηση πάνω από 400€ το χρόνο ανά συσκευή και καθιστώντας τα προϊόντα Desmon τα πλέον δημοφιλή πανευρωπαικά στους τελικούς καταναλωτές !!! 

Ο αφρός cyclopentane ,σε αντίθεση με τον αφρό πολυουρεθάνης, δεν είναι επιβλαβής για το όζον και δεν παράγει αέρια του θερμοκηπίου ,αντικαθιστώντας έτσι και από περιβαλλοντικής άποψης τους αφρούς που βασίζονται σε CFC & HCFC’s που είναι πλέον εξαιρετικά επιβλαβείς για το περιβάλλον. Η τεράστια εξοικονόμηση ενέργειας που τα επαγγελματικά προϊόντα της Desmon επιτυγχάνουν βασίζεται εκτός από το πάχος του μονωτικού υλικού , στους υψηλής απόδοσης συμπιεστές , την χρήση τεχνολογίας  LED για εσωτερικό φωτισμό και στους νέους πρωτοποριακούς ελεγκτές  «Vopos» .

Με τις νέες αυτές τεχνολογίες ενσωματωμένες  ,  τα προϊόντα του ιταλικού εργοστασίου πληρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές για επιδότηση  από τα προγράμματα  του ΕΣΠΑ δίνοντας ένα επιπλέον πλεονέκτημα στους  επενδυτές στην χώρα μας !!!

Με την χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση σήμερα να είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες προστασίας του περιβάλλοντος , 1 kWh εξοικονόμησης , χάρη στις ενσωματωμένες πρωτοποριακές τεχνολογίες των προϊόντων μας δεν έχει μόνο ως αποτέλεσμα οικονομικά οφέλη , αλλά και  580gr of CO 2 που δεν επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα.  

Σε γενικές γραμμές τα προϊόντα της  Desmon είναι περίπου  41%  φθηνότερα από της  ίδιας τεχνολογίας λύσεις που υπάρχουν σήμερα στην διεθνή αγορά ενώ οι ειδικές τιμές για την χώρα μας τα καθιστούν και αρκετά ανταγωνιστικά σε σχέση με τα παλιάς τεχνολογίας που διατίθενται σήμερα στην ελληνική αγορά . Με την ενσωματωμένη τεχνολογία «χαμηλής κατανάλωσης» τα ψυγεία της Desmon παράγουν κατά μέσο όρο 1.36kg of CO 2 την ημέρα αντί για  2.90kg του ανταγωνισμού. Σε ετήσια βάση χρήσης , κάθε 2 ψυγεία Desmon  επιβαρύνουν με σύνθεση CO2 όσο ένα δέντρο !!! 


Μάρκα: ACRTOOLS (PL products) Κωδ. είδους: 10.86.050
Βασικά χαρακτηριστικά : Σειρά 1 ΓΟΥΡΝΑ Όλο απο ανοξείδωτο Ρυθμιζόμενα ποδαράκια Ειδικά χαρακτηριστικά :  Διαστάσεις Καθαρές : 50cm (Πλάτος) x 60cm (Βάθος) x 84cm (Ύψος) ... Διαστάσεις Εσωτερικές γούρνας : 40cm (Πλάτος) x 40cm (Βάθος) .....
Μάρκα: ACRTOOLS (PL products) Κωδ. είδους: 10.85.035
ΛΕΜΟΝΟΣΤΙΦΤΗΣ ΑΚ/7 Η συσκευή ΑΚ/7 διαθέτει: Φωτιζόμενο, στεγανό διακόπτη ON/OFF. Αυτόματη λειτουργία (έναρξη του κινητήρα με απλή πίεση του χερουλιού προς τα κάτω, αφού πρωτύτερα έχουμε τοποθετήσει το εσπεριδοειδές, το οποίο επιθυμούμε να στίψουμε και εφόσον ο γενικός διακόπτης είναι ενεργοποιη..
Μάρκα: ACRTOOLS (PL products) Κωδ. είδους: 10.85.030
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΑΠΟΧΥΜΩΤΗΣ  EXPRESSA   Κατασκευαστής ORANFRESH Ιταλίας Παραγωγή: 11-13 πορτοκάλια/λεπτό Διάμετρος πορτοκαλιών: μέχρι 76mm Ισχύς 150W / 230V Εύκολο στον καθαρισμό. Χρειάζεστε από 30-90 δευτερόλεπτα για να καθαρίσετε όλα τα μέρη της συσκευής..
Μάρκα: ACRTOOLS (PL products) Κωδ. είδους: 10.81.135
  Παγοθραύστης No 53 SANTOS       Κατασκευασμένος από ανθεκτικό ABS, λειτουργία αυτόματη, μοντέρνος σχεδιασμός, επιλογή χρωμάτων. Παράγει πάγο-τρίμα λεπτό και χοντρό, ενδείκνυται για αναψυκτικά, cocktails, καφέ, πιατέλες με φρούτα κ.α.     Τεχνικά χαρακτηριστικά Διαστά..
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)