Εφαρμογές:
Οι εξατμιστές τύπου οροφής μονής εξόδου με επικλινή τοποθέτηση ανεμιστήρων ( λοξοί ) έχουν παραχθεί για αποδόσεις απο 1,5-5,8KW. Η γκάμα αποτελείται απο 8 μοντέλα εξαιρετικά συμπαγή, με πολύ χαμηλή κρέμαση, σχεδιασμένα να χρησιμοποιούνται και σε μικρούς ψυκτικούς θαλάμους. Τα μοντέλα αυτά χωρίζονται σε 2 κατηγορίες:
Α) Διάκενο φύλλων 4 mm για θερμοκρασίες θαλάμων μεγαλύτερες των 0 °C (για φρέσκα προϊόντα), συνθήκες Eurovent SC1\SC2.
Β) Διάκενο φύλλων 6 mm για θερμοκρασίες θαλάμων απο -20 °C εως -30 °C ( για κατεψυγμένα προϊόντα), συνθήκη Eurovent SC3.
Χαρακτηριστικά:
ΣΤΟΙΧΕΙΟ: Κατασκευάζεται απο χαλκοσωλήνες διαμέτρου 12mm και φύλλα αλουμινίου κυμματοειδούς μορφής και υψηλής απόδοσης. Μετα την συναρμολόγηση το στοιχείο ελέγχεται σε πιεση 26-30 bar για τυχον διαρροές, ενω παραδιδεται με πεπιεσμένο αέριο.
ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ: Οι ανεμιστήρες έχουν διάμετρο 250mm, είναι μονοφασικοί 4 πόλων, 220V, 50Hz, εναρμονισμένοι με τους Ευρωπαϊκούς κανόνες VDE και συνδεδεμένοι σε ηλεκτρολογικό κουτί με βαθμό προστασίας (στεγανότητας) IP54. Κάθε ανεμιστήρας συνοδεύεται απο μεταλλικό πλέγμα σύμφωνο με τις Ευρωπαϊκές νόρμες ασφαλείας.
ΑΠΟΨΥΞΗ: Οι ηλεκτρικές αντιστάσεις είναι ανοξείδωτες, υδατοστεγείς και τοποθετούνται εσωτερικά του στοιχείου και στην λεκάνη ιζυμάτων του εξατμιστή. Συνδέονται δε με το ηλεκτρολογικό κουτί το οποίο έχει βαθμό προστάσιας (στεγανότητας) IP54. Στα στοιχεία συντήρησης οι αντιστάσεις είναι προαιρετικές ενώ στα στοιχεία κατάψυξης οι αντιστασεις είναι εργοστασιακά ενσωματομένες στον εναλλάκτη.
ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ: Είναι κατασκευασμένο απο αλουμίνιο βαμμένο με εποξική λευκή βαφή. Όλες οι βίδες είναι ανοξείδωτες. Τα πλαϊνά πάνελς μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν χωρίς εργαλεία.
ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ: Οι αποδόσεις των εναλλακτών θερμότητας είναι υπολογισμένες με φρέον R404A και εναρμονισμένες με τις συνθήκες Eurovent. Όλοι οι εναλλάκτες θερμότητας είναι σχεδιασμένοι να λειτουργήσουν και με φρέον R410.
Ονοματολογία
Αναλυτικά σχετικά με τους εξατμιστές τύπου MC παρακαλώ ενημερωθείτε απο το αρχείο Κατάλογος MC εξατμιστών.
Λογισμικό επιλογής μοντέλου εξατμιστή ή συμπυκνωτή, που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας:
Download Now
Selector Offline 2.3 Open Software Selection
Συνεχίζοντας βρείτε, δειγματολειπτικά, προϊόντα της συγκεκριμένης σειράς: