Follow Acrtools

Εκπτωτικό Κουπόνι Εγγραφής

Eγγραφείτε εδώ και κερδίστε κουπόνι έκπτωσης -10% για αγορές πάνω απο 250€
μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

*εξαιρούνται οι ειδικές προσφορές του site και τα προϊόντα χαλκού.Η έκπτωση αυτή δεν προστίθεται σε οποιαδήποτε άλλη έκπτωση ή προσφορά.
*Ισχύς κουπονιού: 30 ημέρες απο την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.
Menu
Your Cart

Φίλτρα καθαρισμού του Εσωτερικού αέρα Φιλανδίας

Φίλτρα καθαρισμού του Εσωτερικού αέρα !!!

" Η ποιότητα αέρα εσωτερικών χώρων δεν πρέπει να θεωρείται έξοδο ή πολυτέλεια αλλά απαραίτητη προυπόθεση "

Σωματίδια και αέριοι ρύποι συνοδεύουν την καθημερινή ζωή του ανθρώπου πλέον και ποτέ δεν μπορούν να εξαλειφθούν πλήρως.Όμως πόσο καπνό τσιγάρου ή αμίαντο μπορεί να αντέξει ο ανθρώπινος οργανισμός ? Έιναι τελικά οι γυναίκες πιό ευαίσθητες απο τους άνδρες σε οσμές και αέριους ρύπους ?

Ο εσωτερικός αέρας ρυπαίνεται απο διαφορετικών μορφών και προέλευσης αέριες επιβαρύνσεις όπως επίσης και απο τις καθημερινές ανθρώπινες δραστηριότητες. Οι ποσότητες αυτών των ρύπων αυξάνεται συνεχώς σε σχέση με την αυξανόμενη κυκλοφορία γιά παράδειγμα. Όλα τα σωματίδια είναι αναμφιβόλως επιβλαβή γιά τους ανθρώπους,όπως επίσης είναι και σίγουρο ότι δεν μπορεί ο αέρας να να είναι και ποτέ εντελώς απαλλαγμένος απο επιβαρύνσεις. Ιοί και βακτηρίδια επίσης απαντώνται στον αέρα που αναπνέουμε μαζί με διάφορα αλλεργιογόνα που προκαλούν αλλεργίες αλλά και ινώδη σωματίδια όπως αμίαντος,υαλόνήματα και υαλοβάμβακα.

Βελτιώνοντας την ποιότητα του εσωτερικού αέρα είναι τελικά ένα τεχνικό ζήτημα,τουλάχιστον στα πρώιμα στάδιά του και μπορεί να αντιμετωπιστεί ανάλογα. Το περιβάλλον στην εργασία μπορεί να είναι κακό και το προσωπικό να νοιώθει περιέργως κουρασμένο. Σε μιά τέτοια περίπτωση ακόμα και ένα μικρό πρόβλημα επιβάρυνσης της ποιότητας του εσωτερικού αέρα γενικότερα μπορεί να εξελιχθεί στο περίφημο " last straw ".

Κουρασμένοι υπάλληλοι μπορεί να προβληματίζονται σχετικά με την ικανότητά τους να συνεργαστούν ή ακόμη και να φοβούνται να πούν σε άλλους το πρόβλημα εάν το έχουν εντοπίσει.Τα συμπτώματα επιβαρύνονται όταν συνδυάζονται με φόβο και ανησυχία.

Υπάρχουν και φορές όπου συγκεκριμένος υπάλληλος με συμπτώματα δεν υποστηρίζεται και καθόλου απο τους συναδέλφους του.Ας μην ξεχνάμε ότι μέχρι και πρίν λίγα χρόνια παράπονα για την φτωχή ποιότητα του αέρα εσωτερικών χώρων αντιμετωπίζονταν ως "γυναίκες σε εμμηνόπαυση που κάνουν φασαρία γιά το τίποτα" . ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΞΕΡΟΥΝ και η συμπεριφορά αυτή ανήκει στο παρελθόν καθώς όλοι γνωρίζουν την αναγκαιότητα " Ποιότητας αέρα στούς εσωτερικούς χώρους ". Μιά προσεκτική εξέταση αυτών των θεμάτων βοηθούν στη απομάκρυνση αυτών των υποψιών και προσφέρουν πιστοποίηση αίσθησης της καταλληλότητας του περιβάλλοντος στην εργασία. Μόλις η αιτία προσδιοριστεί η  Lifa Air παρέχει την κατάλληλη λύση γιά όλους !!!

Μάρκα: Lifa Air (Finland) Κωδ. είδους: 10.88.325
Συσκευή βελτίωσης Indoor Air Quality 3G,LAD350 για Covid19,898x418x265mm,LIFA air ... Βραβευμένη τεχνολογία απο την lifa air  σε συνεργασία με τους κορυφαίους επιστήμονες & επαγγελματίες του κλάδου της ποιότητας αέρα εσωτερικών χώρων (IAQ) παγκοσμίως.     &nb..
Μάρκα: Lifa Air (Finland) Κωδ. είδους: 10.88.601
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ LA333 ( με Smart control ) Air Purifier LIFA air... Δεν είναι ακόμα ένας καθαριστής αέρα ... Είναι η ποιότητα κάθε σας αναπνοής !!! Από την κορυφαία παγκοσμίως στον τομέα της ποιότητας αέρα εσωτερικών χώρων ( Indoor Air Quality ) Lifa air Φιλανδίας, High..
Μάρκα: Lifa Air (Finland) Κωδ. είδους: 10.88.600
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ LA352C ( χωρίς Smart control ) Air Purifier LIFA air... Δεν είναι ακόμα ένας καθαριστής αέρα ... Είναι η ποιότητα κάθε σας αναπνοής !!! Από την κορυφαία παγκοσμίως στον τομέα της ποιότητας αέρα εσωτερικών χώρων ( Indoor Air Quality ) Lifa air Φιλανδίας, ..
Μάρκα: Lifa Air (Finland) Κωδ. είδους: 10.88.606
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ LA502C ( χωρίς Smart control ) Air Purifier LIFA air Φιλανδίας ... Δεν είναι ακόμα ένας καθαριστής αέρα ... Είναι η ποιότητα κάθε σας αναπνοής !!! Από την κορυφαία παγκοσμίως στον τομέα της ποιότητας αέρα εσωτερικών χώρων ( Indoor Air Quality ) Lifa ..
Μάρκα: Lifa Air (Finland) Κωδ. είδους: 10.88.605
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ LA503 ( με Smart control & φίλτρο οσμών ) Air Purifier LIFA air Φιλανδίας ... Δεν είναι ακόμα ένας καθαριστής αέρα ... Είναι η ποιότητα κάθε σας αναπνοής !!! Από την κορυφαία παγκοσμίως στον τομέα της ποιότητας αέρα εσωτερικών χώρων ( Indoor Air ..
Μάρκα: Lifa Air (Finland) Κωδ. είδους: 10.88.625
ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ για οχήματα LAC100 , Smart air purifier LIFA air ... Δεν είναι ακόμα ένας καθαριστής αέρα ... Είναι η ποιότητα κάθε σας αναπνοής !!! Από την κορυφαία παγκοσμίως στον τομέα της ποιότητας αέρα εσωτερικών χώρων ( Indoor Air Quality ) Lifa air Φιλανδίας, High end επαγ..
Μάρκα: Lifa Air (Finland) Κωδ. είδους: 10.88.620
ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΑΕΡΑ για οχήματα LAC52 , Smart air purifier LIFA air ... Δεν είναι ακόμα ένας καθαριστής αέρα ... Είναι η ποιότητα κάθε σας αναπνοής !!! Από την κορυφαία παγκοσμίως στον τομέα της ποιότητας αέρα εσωτερικών χώρων ( Indoor Air Quality ) Lifa air Φιλανδίας, High end επαγγ..
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)