Follow Acrtools

Εκπτωτικό Κουπόνι Εγγραφής

Eγγραφείτε εδώ και κερδίστε κουπόνι έκπτωσης -10% για αγορές πάνω απο 250€
μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

*εξαιρούνται οι ειδικές προσφορές του site και τα προϊόντα χαλκού.Η έκπτωση αυτή δεν προστίθεται σε οποιαδήποτε άλλη έκπτωση ή προσφορά.
*Ισχύς κουπονιού: 30 ημέρες απο την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.
Menu
Your Cart

Γενικής χρήσης

Γενικής χρήσης

Μεγάλη ποικιλία χημικών ιδανικά να καλύψουν κάθε ανάγκη...

  • Καθαριστικά
  • Απολυμαντικά
  • Φιλικά προς το χρήστη
  • Άοσμα

 

 

Πώς πρέπει να γίνεται ο καθαρισμός του κλιματιστικού??

 

 

Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.04.115
HydroFoam 2.0  5L, ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ & ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ "ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ" για ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΕΣ A/C & R Αdvanced HydroFoam 2.0  5L,ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ & ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ "ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ" για ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΕΣ A/C & R, (αφρίζων, μη τοξικό,βιοδιασπώμενο),concetrated 1:7 , καθαρίζει με ασφάλεια και τις πιο επίμ..
Μάρκα: ACRTOOLS (PL products) Κωδ. είδους: 10.26.050
Kit ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ Περιέχει: 5Lt Χημικό καθαριστικό (μέσα-έξω) στοιχείων .  κωδικός 12.02.286 100ml Χημικό αποσμητικό με άρωμα . κωδικός 12.03.285 20 Ταμπλέτες απόσμησης δίσκου συμπυκνωμάτων. κωδικός 12.07.021 Tie Tite Σακούλα προφύλαξης περιβάλοντος χώρου . κωδικός 10.26.052..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.04.010
Με την ειδική σύστασή του απομακρύνει τις μυρωδιές και φρεσκάρει την ατμόσφαιρα σε δευτερόλεπτα ... Βολικό,διεισδυτικό σπρέι ...  έτοιμο για χρήση ,μειώνει την κατανάλωση υλικού Συμμορφώνεται με όλα τα Βρετανικά & τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα ... Το EasyCare™ plus είναι ένα καθαριστικό εξατμιστή..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.04.001
Ιδανικό για την αφαίρεση επίμονης βρωμιάς & λεκέδων Ιδανικό για βαθιούς, πολλαπλών σειρών συμπυκνωτές Βολικό, διεισδυτικό σπρέι ... μειώνει την κατανάλωση υλικού Το EasyFoam® είναι ένα βαρέως τύπου, έτοιμο προς χρήση καθαριστικό για χρήση σε στοιχεία συμπυκνωτών κλιματιστικού. Η αφρώδης σύ..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.04.006
Διαλύει το γράσο αμέσως μόλις έρθει σε επαφή Στεγνώνει γρήγορα Δεν είναι εύφλεκτο και αγώγιμο Το γράσο που συσσωρεύεται στο στοιχείο του συμπυκνωτή στις κουζίνες θα παρεμποδίσει τη ροή του αέρα και θα μειώσει τη εναλλαγή θερμότητας. Το GreaseGobbler™ είναι ένα “χωρίς ξέβγαλμα” καθαριστικό στοι..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.99.100
Φυσάς απο αναρρόφηση,άν κόκκινο έχει οξύ. H δημιουργία οξέος σε ψυκτικά και κλιματιστικά συστήματα μπορεί να μειώσει δραματικά την ζωή του συμπιεστού και του ψυκτικού μέσου. Τα νέου τύπου συνθετικά ψυκτέλαια, που χρησιμοποιούνται με τα νέου τύπου ψυκτικά υγρά, όταν εκτεθούν σε περιβάλλον υγρασίας μ..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.04.112
Vertex PH7 5L,ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ  για ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΕΣ & ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΣ A/C, 2πλης χρήσης Αdvanced Vertex PH7 5L,ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ "ΕΞΥΠΝΟ" για ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΕΣ & ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΣ A/C, 2πλης χρήσης (όξινο & αλκαλικό ταυτόχρονα καθώς προσαρμόζει απο μόνο του το ph του αναλόγως του ρύπου τον οποίο ακουμπά !!!),(no..
Μάρκα: Spectroline (Usa) - UV leak detection Κωδ. είδους: 12.99.132
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΜΠΟΥΛΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ ΟΞΕΩΝ, AB-4CS, ΓΙΑ TO KIT  ΑΒ-400CS, SPECTROLINE Το ACID-BUSTER είναι ένα έτοιμο προς χρήση διάλυμα καθαρισμού οξέος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας σε σύστημα κλιματισμού ή ψύξης. Απλώς συνδέστε τον εγχυτήρα στη θύρα που βρίσκεται στην χαμηλή πλευρά..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.99.105
Βελτιωμένη σύσταση – τώρα δύο φορές πιό συμπυκνωμένο Δεν αφήνει κανένα υπόλειμμα ή επιμόλυνση... Απίστευτο στη εξουδετέρωση των οξέων Λειτουργεί με όλα τα ψυκτικά, λάδια και φίλτρα Το QwikShot Acid Flush αναπτύχθηκε για την επίλυση του προβλήματος των οξέων σε συστήματα κλιματισμού και ψύξης χ..
Μάρκα: ACRTOOLS (PL products) Κωδ. είδους: 12.03.285
ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΟΣΜΩΝ για κλιματιστικά Α/C, 100ml, ACRTOOLS    Πρόκειται για ένα πολυ δημοφιλές προϊόν σε spray, που απομακρύνει τις οσμές από όλα τα κλιματιστικά και ταυτόχρονα εξαλείφει τις οσμές χωρίς να τις καλύπτει,αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα όλη μέρα.Τα φίλτρα και η σκάφη του κλ..
4,53€
Χωρίς ΦΠΑ:3,65€
Μάρκα: Errecom Κωδ. είδους: 12.03.053
ΑΡΩΜΑ ΧΩΡΟΥ "Boreal HOME scent" 500ml, ANNATWELVE, ERRECOM Το "Boreal HOME scent" ενσωματώνει Αρκτικά βατόμουρα, άνθη βιολέτας , λειχήνες. Το θέαμα χάνεται σε μια ανάσα που μοιάζει με ελευθερία. Οι φρουτώδεις νότες Blueberry ανοίγουν στο λουλουδένιο άρωμα που φέρνουν οι βόρειοι άνεμοι. Η φρεσκ..
Μάρκα: Errecom Κωδ. είδους: 12.03.050
ΑΡΩΜΑ ΧΩΡΟΥ "Collection set x 9 (3ml)", ANNATWELVE, ERRECOM  Το "Collection set x 9" ενσωματώνει 9 διαφορετικές συσκευασίες αρωμάτων σε συσκευασία 3ml το καθε ένα - Μικρές, καθημερινές πολυτέλειες, εμπειρίες της όσφρησης προκειμένου να δώσεις προσωπικότητα στο περιβάλλον που ζεις. Περιπλανη..
Μάρκα: ACRTOOLS (PL products) Κωδ. είδους: 12.03.286
Αρωματικό & απορροφητικό οσμών για κλιματιστικά A/C, Nite Air, 1000ML, ACRTOOLS Πρόκειται για ένα πολυ δημοφιλές προϊόν σε spray, που απομακρύνει τις οσμές από όλα τα κλιματιστικά και ταυτόχρονα εξαλείφει τις οσμές χωρίς να τις καλύπτει,αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα όλη μέρα.Τα φίλτρα και η σ..
Μάρκα: Errecom Κωδ. είδους: 12.03.035
ΑΦΥΓΡΑΝΤΙΚΟ "Belnet Aerosol" 1lt, εσωτερικού κυκλώματος, ERRECOM ... ... Το "Belnet Aerosol" σε συσκευασία spray του 1lt είναι ένα χημικό για καθαρισμό εσωτερικών κυκλωμάτων, ιδανικό για "μικρά δίκτυα" σωληνώσεων, με μεγάλη πίεση έκπλυσης (8bar/116psi), σταθερή μέχρι τέλους (3bar/44psi) κατάλληλο..
Μάρκα: Errecom Κωδ. είδους: 12.03.038
ΑΦΥΓΡΑΝΤΙΚΟ "Belnet Aerosol" 600ml, εσωτερικού κυκλώματος, ERRECOM ... Το "Belnet Aerosol" σε συσκευασία spray των 600ml είναι ένα χημικό για καθαρισμό εσωτερικών κυκλωμάτων, ιδανικό για "μικρά δίκτυα" σωληνώσεων, με μεγάλη πίεση έκπλυσης (8bar/116psi), σταθερή μέχρι τέλους (3bar/44psi) κατάλληλο..
Μάρκα: Errecom Κωδ. είδους: 12.03.039
ΑΦΥΓΡΑΝΤΙΚΟ "Belnet Aerosol" 750ml, εσωτερικού κυκλώματος, ERRECOM ... Το "Belnet Aerosol" σε συσκευασία spray των 750ml είναι ένα χημικό για καθαρισμό εσωτερικών κυκλωμάτων, ιδανικό για "μικρά δίκτυα" σωληνώσεων, με μεγάλη πίεση έκπλυσης (8bar/116psi), σταθερή μέχρι τέλους (3bar/44psi) κατάλληλο..
Μάρκα: Errecom Κωδ. είδους: 12.03.005
ΑΦΥΓΡΑΝΤΙΚΟ "IceFree" 30ml(1oz) eq.thawzon ERRECOM Το ICE FREE είναι μια χημική φόρμουλα που μπορεί να "σπάσει" τον παγοφραγμό και να απελευθερώσει απο βούλωμα τον ψυκτικό εξοπλισμό μέσα σε λίγα λεπτά. Πώς λειτουργεί; Το ICE FREE συνδυάζεται χημικά με τα μόρια υγρασίας που περιέχονται στο ψυκ..
Μάρκα: ASPEN (England) Κωδ. είδους: 12.02.360
Ισχυρό Καθαριστικό συμπυκνωτών, δεν απαιτείται ξέπλυμα, CONDENCER CLEANER & DEGREASER Powder 1L - SC7670  ..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.04.028
Καθαριστικό και απολυμαντικό ψυκτικών πλαισίων, allsafe RTU, 1lt, NSF approved, Αdvanced    ..
Μάρκα: ACRTOOLS (PL products) Κωδ. είδους: 12.04.665
Προϊόν ειδικό για την αφαίρεση οσμών και υγιεινοποίηση. Ιδανικό για την αφαίρεση μούχλας, βακτηριδίων, σπόρων στα φίλτρα.Αποτρέπει απο αλλεργίες, γιατί αφαιρεί βακτηρίδια και μικροοργανισμούς. Δεν είναι τοξικό, διαβρωτικό και δεν καταστρέφει το χρώμα.Για χρήση και σε αυτοκίνητο...
Μάρκα: Errecom Κωδ. είδους: 12.99.109
Τest είδους λαδιού "Oil Test Kit" (set x 2τμχ), ERRECOM  Το Oil Test kit είναι ένα απαραίτητο προϊόν, μια νέα χημική λύση που επιτρέπει σε κάθε τεχνικό να αναγνωρίσει μέσα σε δευτερόλεπτα τον τύπο του Λιπαντικού που περιέχεται σε ένα Σύστημα Ψύξης ή A/C. Σε δύο σύντομα βήματα, είναι δυνατό ν..
Μάρκα: Errecom Κωδ. είδους: 12.99.106
Τest οξύτητας λαδιού "Acid Test" (set x 4τμχ), ERRECOM  Το ACID-TEST είναι ένα απαραίτητο προϊόν για τον εντοπισμό της παρουσίας οξέων μέσα στα συστήματα ψύξης & κλιματισμού. Η χρήση του ACID-TEST είναι πολύ σημαντική στην τακτική προληπτική συντήρηση και παρέχει μια γρήγορη και ακριβή μ..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.07.006
Ταμπλέτα αρωμα SmellyJelly Apple Αdvanced eng... Το SmellyJelly® έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει ένα ευχάριστο άρωμα σε fan coil και μονάδες κασέτας. Εύκολο να εφαρμοστεί, το SmellyJelly® απλά τοποθετείται στο εσωτερικό της μονάδας, όσο πιο κοντά στο σημείο εξόδου αέρα ειναι δυνατον. Μόλι..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.07.003
Ταμπλέτα αρωμα SmellyJelly Floral Αdvanced eng... Το SmellyJelly® έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει ένα ευχάριστο άρωμα σε fan coil και μονάδες κασέτας. Εύκολο να εφαρμοστεί, το SmellyJelly® απλά τοποθετείται στο εσωτερικό της μονάδας, όσο πιο κοντά στο σημείο εξόδου αέρα ειναι δυνατον. Μόλις το..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.07.012
Ταμπλέτα άρωμα Smellyjelly mini Apple Αdvance, ADVANCED Το SmellyJelly® έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει ένα ευχάριστο άρωμα σε fan coil και μονάδες κασέτας. Εύκολο να εφαρμοστεί, το SmellyJelly® απλά τοποθετείται στο εσωτερικό της μονάδας, όσο πιο κοντά στο σημείο εξόδου αέρα ειναι δυνατο..
Εμφάνιση 1 έως 25 από 72 (3 Σελ.)