Follow Acrtools

Εκπτωτικό Κουπόνι Εγγραφής

Eγγραφείτε εδώ και κερδίστε κουπόνι έκπτωσης -10% για αγορές πάνω απο 250€
μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

*εξαιρούνται οι ειδικές προσφορές του site και τα προϊόντα χαλκού.Η έκπτωση αυτή δεν προστίθεται σε οποιαδήποτε άλλη έκπτωση ή προσφορά.
*Ισχύς κουπονιού: 30 ημέρες απο την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.
Menu
Your Cart

Χημικά

Χημικά

ΨΥΚΤΙΚΑ ΥΓΡΑ -ΧΗΜΙΚΑ - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΨΥΞΗΣ, SPRAY ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ-ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΑ

Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.04.115
HydroFoam 2.0  5L, ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ & ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ "ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ" για ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΕΣ A/C & R Αdvanced HydroFoam 2.0  5L,ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ & ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ "ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ" για ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΕΣ A/C & R, (αφρίζων, μη τοξικό,βιοδιασπώμενο),concetrated 1:7 , καθαρίζει με ασφάλεια και τις πιο επίμ..
Μάρκα: ACRTOOLS (PL products) Κωδ. είδους: 12.04.695
Ειδικό υγρό που λιώνει και διαλύει τον πάγο που διαμορφώνεται σε ψυγεία και καταψύκτες σε λίγες στιγμές ... Σε βολική συσκευασία spray των 400ml.....
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.04.010
Με την ειδική σύστασή του απομακρύνει τις μυρωδιές και φρεσκάρει την ατμόσφαιρα σε δευτερόλεπτα ... Βολικό,διεισδυτικό σπρέι ...  έτοιμο για χρήση ,μειώνει την κατανάλωση υλικού Συμμορφώνεται με όλα τα Βρετανικά & τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα ... Το EasyCare™ plus είναι ένα καθαριστικό εξατμιστή..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.04.005
Ειδικά σχεδιασμένο για ψυκτικές διαρροές... Παράγει μεγάλης διάρκειας Φυσαλίδες και στεγνώνει αργά Κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες... To EasyFind ™ είναι ένας ανιχνευτής διαρροών φυσαλίδας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον εντοπισμό διαρροών ψυκτικού ρευστού. Οι τυπικοί ανιχνευτές διαρροών ..
Μάρκα: Other Κωδ. είδους: 12.04.654
Σπρέι γράσσο για θερμοκρασίες έως 700°C μεγάλης αντοχής    ΓΡΑΣΣΟ ΥΨΗΛΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ: Το γράσο υψηλής θερμοκρασίας είναι ένα προϊόν δισουλφιδικου μολύβδου, αντιγλιστρικο λιπαντικό που ανθεκτικό σε θερμοκρασίες μέχρι 700°C.   Είναι χρήσιμο στους διάφορους τ..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.04.003
Κατάλληλο για τα περισσότερα κλιματιστικά Αφαιρεί με ασφάλεια δαχτυλιές κ.α. απο πλαστικές και μεταλλικές επιφάνειες Αφαιρεί εύκολα επίμονη νικοτίνη, γράσσο & γενική βρωμιά Δεν έχει σημασία πόσο καθαρό το στοιχείο στον εξατμιστή είναι, ένα σημάδι μαρκαδόρου ή βρώμικα περιβλήματα κλιματιστικ..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.04.001
Ιδανικό για την αφαίρεση επίμονης βρωμιάς & λεκέδων Ιδανικό για βαθιούς, πολλαπλών σειρών συμπυκνωτές Βολικό, διεισδυτικό σπρέι ... μειώνει την κατανάλωση υλικού Το EasyFoam® είναι ένα βαρέως τύπου, έτοιμο προς χρήση καθαριστικό για χρήση σε στοιχεία συμπυκνωτών κλιματιστικού. Η αφρώδης σύ..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.04.006
Διαλύει το γράσο αμέσως μόλις έρθει σε επαφή Στεγνώνει γρήγορα Δεν είναι εύφλεκτο και αγώγιμο Το γράσο που συσσωρεύεται στο στοιχείο του συμπυκνωτή στις κουζίνες θα παρεμποδίσει τη ροή του αέρα και θα μειώσει τη εναλλαγή θερμότητας. Το GreaseGobbler™ είναι ένα “χωρίς ξέβγαλμα” καθαριστικό στοι..
Μάρκα: Other Κωδ. είδους: 12.04.662
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΡΕΝΩΝ   Ο καθαριστής φρένων αποβάλλει το γράσο, το λαδί, και το υγρό των φρένων από τους δίσκους φρένων και μειώνει το σφύριγμα των φρένων.   Αποκαθιστά την αποδοτικότητα..
Μάρκα: ACRTOOLS (PL products) Κωδ. είδους: 12.04.690
Λάδι λίπανσης γενικής χρήσης γιά εκτονωτικά - εκχειλωτικά απαραίτητο για την φάση της εκχείλωσης όπως και πρίν απο σφιξίματα ενώσεων με δυναμόκλειδα... Σε βολική συσκευασία spray των 200ml.....
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.04.004
Αποτελεσματική προστασία κατά της διάβρωσης του στοιχείου Ο δείκτης χρώματος βοηθά στο να διασφαλιστεί η πλήρης κάλυψη Στεγνώνει γρήγορα Το EasyCoat™ είναι ένα ακρυλικό επίστρωμα σε σπρέι, που ως σκοπό έχει να φρουρεί τα αερόψυκτα στοιχεία από τους διαβρωτικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως..
Μάρκα: Other Κωδ. είδους: 12.04.650
SPRAY ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ    ΛΙΠΑΝΤΙΚΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗ: Το Σπρέι σιλικόνης είναι ένα καθολικό προϊόν σιλικόνης σε ένα δοχείο ψεκασμού που χαρακτηρίζεται από τις αμέτρητες δυνατές χρήσεις.   Μπορεί να χρησιμοποιηθεί, ως λιπαντικό, για προστασία, ως μόνωση για τα ηλεκτρι..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.99.100
Φυσάς απο αναρρόφηση,άν κόκκινο έχει οξύ. H δημιουργία οξέος σε ψυκτικά και κλιματιστικά συστήματα μπορεί να μειώσει δραματικά την ζωή του συμπιεστού και του ψυκτικού μέσου. Τα νέου τύπου συνθετικά ψυκτέλαια, που χρησιμοποιούνται με τα νέου τύπου ψυκτικά υγρά, όταν εκτεθούν σε περιβάλλον υγρασίας μ..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.04.112
Vertex PH7 5L,ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ  για ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΕΣ & ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΣ A/C, 2πλης χρήσης Αdvanced Vertex PH7 5L,ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ "ΕΞΥΠΝΟ" για ΣΥΜΠΥΚΝΩΤΕΣ & ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΣ A/C, 2πλης χρήσης (όξινο & αλκαλικό ταυτόχρονα καθώς προσαρμόζει απο μόνο του το ph του αναλόγως του ρύπου τον οποίο ακουμπά !!!),(no..
Μάρκα: Errecom Κωδ. είδους: 12.04.307
XHMIKO  ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ, Spray "Starlux" 400ml, ERRECOM  Το "Starlux" πρόκειται για ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΟΣ για όλες τις εξωτερικές επιφάνειες των συσκευών HVAC & R - αφαιρεί με ασφάλεια και ένα απλό πέρασμα δαχτυλιές, λεκέδες, επίμονη νικοτίνη, γράσσο, γενική βρ..
Μάρκα: Spectroline (Usa) - UV leak detection Κωδ. είδους: 12.99.132
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΑΜΠΟΥΛΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ ΟΞΕΩΝ, AB-4CS, ΓΙΑ TO KIT  ΑΒ-400CS, SPECTROLINE Το ACID-BUSTER είναι ένα έτοιμο προς χρήση διάλυμα καθαρισμού οξέος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας σε σύστημα κλιματισμού ή ψύξης. Απλώς συνδέστε τον εγχυτήρα στη θύρα που βρίσκεται στην χαμηλή πλευρά..
Μάρκα: WURTH Κωδ. είδους: 12.04.647
Αντισκωριακό-Λιπαντικό-Αφυγραντικό SPRAY COBRA Πολλαπλών Χρήσεων multi 5 σε 1,400ml,WURTH ... Πολλαπλών Χρήσεων Σπρέϋ 400ml Αντισκωριακό-Λιπαντικό-Αφυγραντικό. COBRA multi 5 σε 1,400ml (Αντίστοιχο του WD-40) Αντισκωριακό ευρέως φάσματος για πολλές χρήσεις. Αφαιρεί λάδια, αυτοκόλλητα, πίσσες κό..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.99.105
Βελτιωμένη σύσταση – τώρα δύο φορές πιό συμπυκνωμένο Δεν αφήνει κανένα υπόλειμμα ή επιμόλυνση... Απίστευτο στη εξουδετέρωση των οξέων Λειτουργεί με όλα τα ψυκτικά, λάδια και φίλτρα Το QwikShot Acid Flush αναπτύχθηκε για την επίλυση του προβλήματος των οξέων σε συστήματα κλιματισμού και ψύξης χ..
Μάρκα: ACRTOOLS (PL products) Κωδ. είδους: 12.03.285
ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΟΣΜΩΝ για κλιματιστικά Α/C, 100ml, ACRTOOLS    Πρόκειται για ένα πολυ δημοφιλές προϊόν σε spray, που απομακρύνει τις οσμές από όλα τα κλιματιστικά και ταυτόχρονα εξαλείφει τις οσμές χωρίς να τις καλύπτει,αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα όλη μέρα.Τα φίλτρα και η σκάφη του κλ..
4,84€
Χωρίς ΦΠΑ:3,90€
Μάρκα: Errecom Κωδ. είδους: 12.03.053
ΑΡΩΜΑ ΧΩΡΟΥ "Boreal HOME scent" 500ml, ANNATWELVE, ERRECOM Το "Boreal HOME scent" ενσωματώνει Αρκτικά βατόμουρα, άνθη βιολέτας , λειχήνες. Το θέαμα χάνεται σε μια ανάσα που μοιάζει με ελευθερία. Οι φρουτώδεις νότες Blueberry ανοίγουν στο λουλουδένιο άρωμα που φέρνουν οι βόρειοι άνεμοι. Η φρεσκ..
Μάρκα: Errecom Κωδ. είδους: 12.03.050
ΑΡΩΜΑ ΧΩΡΟΥ "Collection set x 9 (3ml)", ANNATWELVE, ERRECOM  Το "Collection set x 9" ενσωματώνει 9 διαφορετικές συσκευασίες αρωμάτων σε συσκευασία 3ml το καθε ένα - Μικρές, καθημερινές πολυτέλειες, εμπειρίες της όσφρησης προκειμένου να δώσεις προσωπικότητα στο περιβάλλον που ζεις. Περιπλανη..
Μάρκα: ACRTOOLS (PL products) Κωδ. είδους: 12.03.286
Αρωματικό & απορροφητικό οσμών για κλιματιστικά A/C, Nite Air, 1000ML, ACRTOOLS Πρόκειται για ένα πολυ δημοφιλές προϊόν σε spray, που απομακρύνει τις οσμές από όλα τα κλιματιστικά και ταυτόχρονα εξαλείφει τις οσμές χωρίς να τις καλύπτει,αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα όλη μέρα.Τα φίλτρα και η σ..
Μάρκα: Advanced chemicals (UK) Κωδ. είδους: 12.03.275
Αρωματικό Spray απόσμησης, ΕasyFresh, 400ml,Αdvanced EasyFresh σε Spray για ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ & ΑΠΟΣΜΗΣΗ pro line,400ml , έτοιμο πρός χρήση ,ειδική φόρμουλα για κλιματιστικά,εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές & αφήνει μια καταπληκτική μυρωδιά φρεσκάδας που διαρκεί …        ..
Μάρκα: Errecom Κωδ. είδους: 12.03.035
ΑΦΥΓΡΑΝΤΙΚΟ "Belnet Aerosol" 1lt, εσωτερικού κυκλώματος, ERRECOM ... ... Το "Belnet Aerosol" σε συσκευασία spray του 1lt είναι ένα χημικό για καθαρισμό εσωτερικών κυκλωμάτων, ιδανικό για "μικρά δίκτυα" σωληνώσεων, με μεγάλη πίεση έκπλυσης (8bar/116psi), σταθερή μέχρι τέλους (3bar/44psi) κατάλληλο..
Μάρκα: Errecom Κωδ. είδους: 12.03.038
ΑΦΥΓΡΑΝΤΙΚΟ "Belnet Aerosol" 600ml, εσωτερικού κυκλώματος, ERRECOM ... Το "Belnet Aerosol" σε συσκευασία spray των 600ml είναι ένα χημικό για καθαρισμό εσωτερικών κυκλωμάτων, ιδανικό για "μικρά δίκτυα" σωληνώσεων, με μεγάλη πίεση έκπλυσης (8bar/116psi), σταθερή μέχρι τέλους (3bar/44psi) κατάλληλο..
Εμφάνιση 1 έως 25 από 88 (4 Σελ.)